3/9/11

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (2004-05) 0-1

Τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος 2004-05. Ο γαύρος πάει στο Καυτατζόγλειο και θέλει τη νίκη για να πάρει το Πρωτάθλημα, σε πιθανή ισοπαλία ή ήττα, το Πρωτάθλημα παίρνει ο Παναθηναϊκός ή η αεκ (Link1, Link2). Ο «Θείος» βάζει όλα τα μέσα και ο γαύρος κατεβαίνει πάνοπλος, με Τεροβίτσα και επόπτες, έτοιμους για όλα!
Όπως θα δείτε και στο βίντεο, η διαιτησία του αγώνα είναι ντροπιαστική, με τους διαιτητές να μην κρατούν ούτε τα προσχήματα. Ανάποδα φάουλ, γαργάρα κίτρινες κάρτες, μούφα offsides στον ηρακλή και το κερασάκι στη τούρτα, γαργάρα το πέναλτυ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, σε χέρι του Κωστούλα, που είδαν μέχρι και οι τουρίστες στο Λευκό Πύργο!
Ο θρήνος νικά όπως πάντα με πουστιά και κλέβει ακόμα ένα Πρωτάθλημα. Μόνο έτσι ρε gayroi!Είναι το Πρωτάθλημα που ήρθαν τα πάνω-κάτω για να το κλέψει ο γαύρος. Από το μούφα φάουλ-γκολ του Ριβάλντο στο Καραϊσκάκη στο γαύρος-ΠΑΟ, στα επεισόδια της Ν. Σμύρνης μεταξύ πανιωνίου-γαύρου, που αρχικά τιμωρήθηκαν με μείον τρεις βαθμούς, αλλά μετά το άλλαξαν και τους επέστρεψαν, μέχρι τη σφαγή στο Καυτατζόγλειο...Θρήνε της πουστιάς...

Σε κάθε ευκαιρία, θα κάνουμε αναδρομές στο παρελθόν. Είτε με φάσεις από παλιά ματς της Πανάθας, είτε για ανάλογες πουστιές του γαύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΩ...