30/1/11

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (2010-11) 2-0 GIFs

Χαλαρή νίκη και πάρτυ στην εξέδρα, Θύρα 13 με Ultras Rapid. Η εξέδρα άξιζε απ' όλο το παιχνίδι.

24/1/11

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (2010-11) 1-1 GIFs ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Αυτό είναι το κατεστημένο του Παναθηναϊκού; Ευνοηθήκαμε χτες; Δεν ήταν πέναλτυ γαμώ τη παράγκα σας;;; Τρελούς θα μας βγάλουν ρεεε!!!
Να πάτε να γαμηθείτε ΟΛΟΙ!!! Κάθε Κυριακή μας σκίζουν και μετά θέλουν να πούμε και ευχαριστώ! Ο Κουμορτζί βρίσκει το πόδι του Λέτο και οι ΑΡΔ πάνε να το «ισοφαρίσουν» με το αστείο-κάλπικο-θρυλικό πέναλτυ του γαύρου στη Τρίπολη! Ε όχι ρε μουνιά! Αυτό πάει πολύ! Σκατά στο τάφο σας! Μπουρδελοσπέρματα! Αρουραίοι!
Αυτό που γίνεται φέτος ξεπερνάει κάθε φαντασία...Σφαγή χτες στη Ν. Σμύρνη, μείναμε με το έτσι θέλω των διαιτητών στο 1-1 και ο γαύρος ξέφυγε στη βαθμολογία με +7. Ο πανιώνιος (ή αλλιώς γατάκια σκισμένα ή γαύρος ν. σμύρνης) έπαιξε παθιασμένα για το αφεντικό του...Προπονητής ο Λεμονής (τον καημένο, είπε ότι αδικήθηκε κιόλας...), ο Μήτρογλου στην επίθεση (έβαλε και γκολ ο γύφτουλας...) και ο Κουμορτζί να προσπαθεί να πάρει μεταγραφή και αυτός...Παραρτήματα του γαύρου...Μιλάει κανείς; ΑΡΔ γιατί δεν γράφετε τίποτα;
Αυτό είναι το Πρωτάθλημα σας. Βάλτε το εκεί που ξέρετε!


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (2010-11) 0-1 ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ

Το σωστό είναι να πάτε να γαμηθείτε ΟΛΟΙ σας! Να βάλετε το Πρωτάθλημα στον πάτο σας και να μην ασχοληθούμε ξανά μαζί σας! Είστε πουτάνες και το έχετε κάνει μπουρδέλο! Κουκουλάκης, ιστορικό «θρυλικό» πέναλτυ, 0-1, «νίκη» και τέλος. Αυτοί είστε. Σκατά στα μούτρα σας! Όλα στημένα καλά. Διαιτητές, παράγοντες, παίκτες...



Που είναι οι ΑΡΔ; Ποιά είναι τα εγκλήματα κατά του κράτους; Που είναι το 50-50; Να πεθάνεται ΟΛΟΙ σας ρε μαλάκες! Σκατά σε ΟΛΟΥΣ σας!!!

20/1/11

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΕΚ (2010-11) ΚΥΠΕΛΛΟ 0-2 GIFs

Μπορεί να χάσαμε (όπως χάσαμε...), αλλά η κερκίδα έδωσε ρεσιτάλ για άλλη μια φορά, με πολύ χρώμα και παλμό!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΕΚ (2010-11) ΚΥΠΕΛΛΟ 0-2 GIFs ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Κακό παιχνίδι, δεν κάναμε πολλές φάσεις, αλλά είχαμε και πολύ γκαντεμιά. Το αεκάκι από το πουθενά έβαλε δύο γκολ με τον πούστη τον Λυμπερόπουλο (μόνο μ' εμάς ανοίγεις τα μάτια σου Νικολάκη!!!). Αξιοσημείωτη η κωλοφαρδύα των χανουμιών, που αν θυμηθούμε προηγούμενα μεταξύ μας ματς που έχουν κερδίσει, τα περισσότερα τα έχουν πάρει με κωλοφαρδύα, παρά με καλή εμφάνιση. Δεν λέω στημένο τον διαιτητή Καλόπουλο, απλά είναι ανίκανος να κρατήσει ένα ματς και μπορεί να σφυρίξει απίθανα πράγματα! Μεγάλη ανοχή στα φάουλ της αεκ, Μάκος και Γιάχιτς ήταν για κόκκινη εύκολα!

Φράγμα του Nasuti στο Leto μόλις στο 3', τίποτα! Ούτε φάουλ!

Φάουλ του Καράμπελα στο Leto, τίποτα! Ούτε φάουλ!

Στεγνή κλωτσιά του Jahic στο Leto, φάουλ, αλλά η κίτρινη γαργάρα!

Σκληρό φάουλ του Jahic πάλι στο Leto, κίτρινη, θα έπρεπε να ήταν η δεύτερη!

Προβολή του Σπυρόπουλου, βρίσκει τη μπάλα, αλλά ο Καλόπουλος δίνει φάουλ στο αεκ και κίτρινη στο Σπυρόπουλο!

Ίδια φάση με το Σπυρόπουλο, ο Καλόπουλος δίνει φάουλ, αλλά όχι κίτρινη στο Μάκο που θα ήταν η δεύτερη!

Ο Dadomo εμποδίζει την εκτέλεση φάουλ, αλλά ο διαιτητής λέει παίζεται!
Ούτε ο επόπτης που είναι μπροστά δίνει φάουλ!!!

Πες τα ρε Καραγκούνη!!!

17/1/11

ΠΟΥΤΑΝΑΣΓΙΟΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ

Το λέμε, το γράφουμε, ας γίνει και επίσημο. Πουτάνας γιοί = ολυμπιακοί. ολυμπιακοί = πουτάνας γιοί. Πάρτε το απόφαση:
μία λέξη = ΠΟΥΤΑΝΑΣΓΙΟΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ.

14/1/11

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BASKET (2010-11) 61-65

Χάλια εμφάνιση και ήττα από το τσίρκο του γαύρου. Ακόμα και με τόσο χάλια Παναθηναϊκό, ο γαύρος με τύχη πήρε το ματς και φάνηκε ότι περισσότερο εμείς το χάσαμε, παρά ότι αυτοί το κέρδισαν. Στο μπάσκετ έχει play-offs και εκεί ξέρουμε όλοι ποιος παίρνει το Πρωτάθλημα. Ραντεβού στο Κύπελλο πουτάνες!

9/1/11

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ (2010-11) 2-0 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ

Ιστορικό το συγκεκριμένο ματς, οπότε άξιζε ιδιαίτερης μεταχείρισης. Ο Κωνσταντινέας σ' ένα ρεσιτάλ μαλακίας και λαθών, «ζωγράφισε» στο γήπεδο και η κορυφαία του στιγμή ήρθε στο 3:40 όταν λέει «πάμε παικταρά μου» στον Τοροσίδη! Εντάξει, δεν έγινε και τίποτα, έτσι; Φίλοι είναι, συνάδελφοι είναι, από τον ίδιο άνθρωπο πληρώνονται στο κάτω κάτω! Παλιά μιλούσαμε για παράγκα και χειρουργεία. Τώρα δεν ξέρω τι πρέπει να πούμε; Έχουνε ξεφύγει...Το θέατρο του παραλόγου σε κάθε παιχνίδι του θρήνου. Και οι ΑΡΔ να μην γράφουν τίποτα! Στημένο καλά το κύκλωμα.


5/1/11

ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (2010-11) 0-2 GIFs

Πολύ ευχάριστη και απολαυστική πούτσα στο παράρτημα του γαύρου. Έπαιξαν όσο μπορούσαν οι καημένοι υπάλληλοι στο γήπεδο, φώναξαν όσο μπορούσαν οι υπάλληλοι στην εξέδρα, αλλά ο Παναθηναϊκός έπαιξε όσο χρειαζόταν και νίκησε. Πεντακάθαρα λάθη από τον διαιτητή Καλόπουλο, που δεν ήθελε να δώσει τίποτα υπέρ του Παναθηναϊκού κοντά στην περιοχή της πουτάνας ξάνθης.

Χέρι του Boateng, τίποτα!
Ανατροπή του Χριστοδουλόπουλου, τίποτα!
Offside στο Cisse, αμφισβητούμενο...
Kisses bitches!!!