3/2/13

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (2012-13) 2-0 GIFs ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Από την αρχή του πρωταθλήματος ξέραμε ότι θα τους σφυράει υπέρ η διαιτησία. Από την πρώτη αγωνιστική έγινε, δεν έχουν χάσει ακόμα (πώς να χάσουν, πρέπει να τους αφήσουν να γίνει), έχουν τουλάχιστον 10 βαθμούς διαφορά από το δεύτερο, αλλά και πάλι θέλουν διαιτησία για να νικάν και να μένουν πρώτοι. Τέτοιο μπουρδέλο πουθενά. Πραγματικά έχετε σπάσει κάθε ρεκόρ πουστιάς, βλακείας και αηδίας. Πόσο μαλάκας μπορεί να είναι κάποιος που υποστηρίζει γαύρο, να συνεχίζει να το κάνει, αλλά να νιώθει και περήφανος;;; Πόσο;;;
Έχουμε λοιπόν: ένα μούφα offside στον πας γιάννινα σε τετ α τετ και ένα πέναλτυ γαργάρα υπέρ του, ενώ το σκορ είναι 0-0. Γαργάρα φάουλ μαρς (τράβηγμα από τη φανέλα) του Αμπντούν σε παίκτη του πας γιάννινα, που όχι μόνο δεν δίνεται, αλλά στη συνέχεια της φάσης παίρνει ο γαύρος φάουλ, από το οποίο μπαίνει το 1-0. Τέλος...Στο 80' κάνει πέναλτυ ο τερματοφύλακας του γαύρου, το ηλιθιότερο πέναλτυ της χρονιάς, που δεν δίνει τίποτα!!! Ούτε ο αστείος ο λάιτσμαν. Μόνο αυτά.
Χωρίς τη διαιτησία, δεν μπορείτε να πάρετε το πιο στημένο πρωτάθλημα όλων των εποχών...μέχρι το επόμενο πιο στημένο...ξέρετε εσείς...Σιχαμένοι!!!

Μούφα offside στον πας γιάννινα.

Πέναλτυ γαργάρα υπέρ του πας γιάννινα.
Χέρια, πόδια, όλα πάνω του...τίποτα.

Φάουλ του Αμπντούν τίποτα, παίζεται...
Στη συνέχεια ήρθε το 1-0.

Πέναλτυ που το βλέπεις από χιλιόμετρα, δεν δόθηκε τίποτα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΩ...