26/5/13

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (2012-13) 0-4 GIFs ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Οι καλύτεροι αγώνες γίνονται απέναντι στα παραρτήματα! Αυτό είναι το συμπέρασμα των τριών χρόνων του βαγγέλα στο γαύρο. Είναι οι καλύτεροι για δύο σημαντικότατους λόγους: πρώτον γιατί γνωρίζουμε το νικητή σίγουρα και μπορούμε να το πιάσουμε στο στοίχημα και δεύτερον γιατί ενώ είναι στημένοι, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, οι γαύροι χρειάζονται τη διαιτησία για να νικήσουν. Δύο φορές ξεφτίλα δηλαδή!
Έτσι και σ'αυτό το παιχνίδι, ενώ ο θρήνος προηγήθηκε, μετά «έκατσε», ο πλατανιάς «ανέβηκε», αλλά σε δύο φάσεις που έπρεπε να του δοθεί πέναλτυ και να ισοφαρίσει, τουλάχιστον, ο διαιτητής δεν έδωσε κανένα! Έλεος ρε μαλάκες, έχετε ξεφτιλίσει τα πάντα!
Οπότε, μετά τα πέναλτυ που έγιναν γαργάρα, ο γαύρος έβαλε άλλα τρία γκολ, στο τέλος, και μετά οι ΑΡΔ άρχισαν τα γνωστά: ήταν πέναλτυ άλλα δεν θα άλλαζε το αποτέλεσμα αν δινόταν, κτλ κτλ, κτλ. Μέχρι και ο προπονητής του γαύρου Μίτσελ δήλωσε ότι ήταν πέναλτυ. Έτσι είναι, όταν τελειώνει το πρωτάθλημα, έχουμε εξασφαλίσει τα πάντα, τότε τους πιάνει μια ειλικρίνεια, άλλο πράμα...

Πρώτο πέναλτυ Μανωλάς, τίποτα...


Δεύτερο πέναλτυ Μανωλάς, πάλι τίποτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΩ...