10/3/11

AΡΧΙΔΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Π Α Ρ Α Γ Κ Α
Χτες, για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, βρέθηκε κάποιος με στοιχεία (cds στην προκειμένη περίπτωση), παρουσιάζοντας γεγονότα, ονόματα και αποδείξεις, για στημένους αγώνες, διαιτητές, στοιχήματα, εκβιασμούς, μπράβους, «φιλίες» και όλα αυτά που ξέρουμε όλοι, αλλά κανείς δεν τολμά να μιλήσει. Στο μπουρδέλο που λέγεται Ελλάντα, ακόμα και μπροστά σ'αυτό το ξεβράκωμα, το ξεφτίλισμα όλων αυτών των δήθεν «εξυγιαντών», των «καλών παιδιών» και όλων των παρατρεχάμενων, που από την αρχή της χρονιάς προσπαθούν να μας βγάλουν τρελούς, ακόμα και τώρα, όλοι όσοι βολεύονται με αυτή τη κατάσταση, προσπαθούν να κουκουλώσουν, κοροϊδέψουν, περάσουν στα ψιλά την υπόθεση.
Όλα βρωμάνε. Εδώ και δεκαπέντε χρόνια βρωμάνε. Αλλά κανείς δεν έκανε τίποτα. Παλιότερα ήταν οι κασέτες του Τριανταφυλλόπουλου. Τώρα είναι τα cds του Κούγια. Υπάρχει δικαιοσύνη; Θα μπει κανείς φυλακή;
Χτες 10/3/2011 το μεσημέρι, ο Κούγιας παρουσίασε στο Τύπο ηχητικά ντοκουμέντα που ακούγεται ο Μπέος να μιλάει για στήσιμο αγώνων υπέρ γαύρου πειραιά και κατά του Παναθηναϊκού, για ορισμό διαιτητών και πολλά ακόμη. Το ίδιο βράδυ, μπαίνοντας κανείς στα μεγάλα αθλητικά sites της χώρας, μπορεί και να μην έβρισκε την είδηση-βόμβα για το ελληνικό ποδόσφαιρο! Περιέργως, εκτός από το gazzetta.gr και το sport-fm.gr, όλα τα άλλα sites είχαν κρυμένο το θέμα χαμηλά.
Ξεφτίλα...Αηδία...Αυτή είναι η δημοσιογραφία σας; Έτσι θέλετε το ποδοσφαιρό και τον αθλητισμό στη χώρα μας; Ποιόν βοηθά αυτή η σαπίλα;

sport24.gr - Δεύτερο θέμα

sport-fm.gr - Πρώτο θέμα

contra.gr - Πέμπτο θέμα!!!

gazzetta.gr - Πρώτο θέμα

sport.gr - Δεύτερο θέμα

sportdog.gr - Κάπου στο πάτο...

Αυτά είναι τα sites που ενημερώνουν τους Έλληνες φιλάθλους. Αυτή είναι η μάχιμη δημοσιογραφία! Ουστ ρεμάλια! Δείτε τους και θυμηθείτε στο μέλλον που δίνεται κλικ.
*Φυσικά και δεν ασχολούμαστε με της αθλητικές εφημερίδες. Εκεί τα πράγματα είναι ξεκάθαρα εδώ και χρόνια. Ούτε για κωλόχαρτο δεν κάνουν. Στα σούπερ μάρκετ, φθηνότερα το βρίσκεις!

2 σχόλια:

ΘΑ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΩ...