28/5/13

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Vs ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 2012-13

Τα ίδια και τα ίδια...Πραγματικά έχει καταντήσει βαρετό. Κάθε χρονιά βλέπουμε τις ίδιες διαιτησίες, τις ίδιες σφαγές, αλλά κάθε φορά ελπίζουμε πως του χρόνου κάτι θα αλλάξει. Μαλακίες! Κάθε χρόνο και χειρότερα.
Τα παραρτήματα του γαύρου αυξήθηκαν, σχεδόν κανείς δεν πάει κόντρα στο βαγγέλα και την αστεία του ομάδα, ο Παναθηναϊκός έμεινε από λεφτά, αφού κανείς δεν «βάζει» τα τελευταία τρία χρόνια και φυσιολογικά  ήρθε η στιγμή το Πρω(κ)τάθλημα να διεκδικείται από γαύρο, αστέρα τρίπολης και μπάοκ...Για κλάματα....
Ο φετινός Παναθηναϊκός δεν χρειαζόταν την κόντρα διαιτησία για να μην πάει καλά, αφού είχαμε χάλια ομάδα. Κι όμως, κάτι γελοία υποκείμενα, ακόμα και τώρα, βάλαν το χεράκι τους ώστε να μας κόψουν βαθμούς ή τουλάχιστον να μας κάνουν την ζωή δύσκολη. Ο στόχος μάλλον ήταν να μας εξοντώσουν. Και αν συνεχιστεί αυτό το παραμύθι για κάνα δύο χρόνια ακόμα, ίσως και το καταφέρουν.
Πάλι είχαμε πέναλτυ, μούφα οφσάιτ, κίτρινες και κόκκινες γαργάρα, κτλ κτλ κτλ. Κι όμως δεν ήταν αυτό το χειρότερο, όπως άλλες χρονιές, Το χειρότερο ήταν ότι δεν είχες κανέναν να σε υπερασπιστεί, κανέναν να πάει κόντρα στο βαγγέλα και τους παρατρεχάμενους του.
Το παραμύθι κάπου εδώ τελειώνει. Κάποια στιγμή, πρέπει να το πάρουμε απόφαση και να μην συμμετέχουμε σε αυτό το αστείο. Ας κοροϊδεύονται μόνοι τους.


Σφαγεία το 2008-09, το 2009-10, το 2010-11 και το 2011-12.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΩ...