6/6/13

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΡΑΓΚΑ 2013

Κάθε χρόνο και χειρότερα, με αποδείξεις! Βλέποντας τα βίντεο με τις φάσεις του γαύρου τα τελευταία χρόνια, μόνο αυτό μπορείς να πεις. Πέρυσι λέγαμε για παραρτήματα και ότι ακόμα και έτσι χρειάστηκαν διαιτησία. Φέτος δεν ξέρουμε τι να γράψουμε...Στημένοι αντίπαλοι, ο θρήνος να μην νικά ούτε αυτούς τις περισσότερες φορές, αλλά στα δύσκολα υπάρχουν οι φίλοι-διαιτητές. Πάλι τα σφυρίγματα ήταν τρανταχτά υπέρ τους, ακόμα κι αν οι αντίπαλοι ήταν «γατάκια», η δουλειά δεν καθότανε σωστά, αν η σφυρίχτρα δεν βοηθούσε. Μούφα offsides και μούφα κάρτες στους αντιπάλους, γαργάρα και παίζεται σε όλα του θρήνου. Δεν υπάρχει καμία ντροπή. Τίποτα.
Και βγήκαν κάτι μπάσταρδοι, γιατί για πουτάνας γιούς μιλάμε, και είπανε μετά το τελικό κυπέλλου που σφαγιάστηκε ο αστέρας τρίπολης (μια δικιά τους ομάδα!!!), ότι ο θρήνος δεν άξιζε το κύπελλο, ο αστέρας αδικήθηκε και ότι δεν θέλουν τέτοιους τίτλους. Τι ;;; Ποιός ;;; Πού ήσασταν όλοι εσείς ρε καραγκιόζηδες τόσα χρόνια; Τόσες σφαγές; Τόσες κλοπές; Τώρα γίνατε ευαίσθητοι; Γαμιέστε όλοι σας και να βάλετε όλα σας τα κύπελλα στο πάτο σας, γιατί τέτοια είναι, του κώλου!!!

 

Δεν ξέρω πώς μπορεί να διορθωθεί αυτό το πράγμα. Μάλλον πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε. Γιατί μόνο εμείς τους δίνουμε αξία. Ας παίζουν μόνοι τους. Ο γαύρος, ο μπάοκ, ο αστέρας τρίπολης, ο λεβαδειακός, η ξάνθη, οι δικοί τους! Ας παίζουν μεταξύ τους φιλικά, να νικάει ο γαύρος, να βγαίνουν ευρώπη και να χαίρονται. Αυτό δεν θέλουν;
Το αεκάκι δεν άντεξε, έπεσε κατηγορία. Εμείς δεν έχουμε μαντήλι να κλάψουμε, οι άλλοι είναι όλοι παραρτήματα. Τι σκατά να κάνεις; Χαλάλι τους. Δεν αξίζει. Κάποτε θα δικαιωθούμε και θα συμφωνούν όλοι ότι δεν έπρεπε να γίνεται έτσι πρωτάθλημα, όπως γουστάρει ο γαύρος. Αλλά μέχρι τότε...τι; υπομονή; δεν έχει άλλο...
Χαρείτε το πρωκτάθλημα σας. Μου αρκεί ότι όλοι ξέρουν πως νικάτε και δεν σας αναγνωρίζει κανείς ως νικητή, αλλά ως νταβατζή.
Η παράδοση της ξεφτίλας...2008-09, 2009-10, 2010-11 και 2011-12.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΩ...